Ptám se... táži se...

Ptám se... táži se...

Anotace: Nezodpovězené otázky...hlavně ta jedna mi vrtá hlavičkou

Ptám se do větru,
kde mají motýli ráj,
ptám se bílé zimi,
tak kdy už příjde máj?

Táži se života,
kolik času mi zbývá,
táži se poledne,
v kolik hodin se stmívá?

Ptám se starého dubu,
jak dlouho tu tráví čas,
ptám se obilí,
kdy dozraje mu první klas?

Táži se mráčků,
proč slunce má nebe,
táži se i sebe...
...proč já nemám tebe?
Autor Gamy, 14.03.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak to mě oslovilo...100%..

19.03.2006 15:08:00 | airelle

Moc pěkné:)RN

14.03.2006 23:32:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí