Vzpomínáš

Vzpomínáš

Anotace: Vyznání lásky dívce z dětství. Někdy si člověk uvědomí, že je to tak a nikdy to jinak nebude...

Vzpomínáš,
vzpomínáš na ty dny, kdy jsme byli malí?
Na dny, kdy jsme si jen hráli,
čas, kdy jsme se pořád smáli?

Starost bylo slovo, co nám nic neříkalo,
strast bylo něco co jsme neznali.
Proč již to není jak bývalo?
Kde je ta doba, kdy jsme si jen užívali?

Netušili jsme však ještě o něčem dalším,
citu tak čistém a překrásném.
Jen jsme o něm slýchávali a záviděli starším,
přesto však žili jsme v našem světě úžasném.

Tím citem je láska a já už ho znám,
vím komu jen ho chci dát.
A nejen to, ale všechno co mám,
jsi to Ty s kým si chci do smrti hrát.

Miluji Tě,
miluji Tě, má malá Michelle.
Jsi to jediné na čem mi záleží,
jen a jen tobě mé srdce náleží.
Autor the_carrion, 15.03.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ve svých povídkách a i básních používáš cizí jména...ze začátku mi to vadilo, ale má to své kouzlo...

18.05.2006 09:09:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí