Chci

Chci

Anotace: člověk chce někdy víc než by moh mít..

Chci bý zase jenom s Tebou,
peřinu mít povlečenou.
Jako motýl dál se vznášet,
nebrat si už další prášek.
Hořím touhou mít Tě zpátky
a pod hlavou z růží plátky.

Nerada se vzdávám lásky,
když mi ráno češe vlásky.
Lásky z nitek spletenou,
k tobě rychle smetenou...
Autor BlackAngel, 20.03.2006
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí