Říkám si

Říkám si

Anotace: ted už ale vím jaký doopravdy jsi

Někdy si říkám, že toho po Tobě chci strašně moc.
Nikdy jsme se neviděli , ale já na Tebe myslím každou noc.
Možná, až se poznáme,budeme si ještě blíž.
Nebudeme si muset říkat,,Je to skutečnost?Nebo jenom sníš?"
Třeba se z nás stane pár a nebudeme každý sám.
Už jeden bez druhého ani ránu,budeme spolu večer,k ránu...
Autor BlackAngel, 20.03.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je to nedotáhlý, chybí dovětek nebo nějaká pointa.

04.03.2007 10:41:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí