Proč?

Proč?

Anotace: ...

Proč život zdál se krásný být,
proč nedokážu snít?
Proč kluci museli mi ho zkazit,
proč nedokážu odpustit?

Proč se tedy tvářím jakoby nic,
proč nechci milovat víc?

Proč trápim se moc
a proč nenávidím noc?

proč v lásku už nevěřím
a proč se vlastně ptám, když odpověď vím?

Vím ji a znám,
tisíckrát srdce zlomené mám.

A nechci už víckrát dávat srdce v sázku,
nechci prostě víckrát poznat lásku...
Autor Luďka, 21.03.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to jo! =o)

21.03.2006 08:46:00 | Luďka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí