Moudrá rada

Moudrá rada

Anotace: .......nechte si poradit:-).....

Za oknem na stromě
posadil se pták.
Začal se hned ptát mě
jak se mám a tak.

Povídám mu,milý pane
dnes to vidím černě.
To se někdy lidem stane
že chtěj milovat věrně.

Avšak láska,potvora
ač nejhezčí je cit,
nejde zavřít do dvora
či zavřít za ní byt.

Tak stane se velmi lehce
že holka co měla Tě ráda,
vůbec Tě mít ráda nechce
pouze jako kamaráda.

Marně se ptáš,čí je vina
kdopak za to může
že je náhle zcela jiná
a nechce už Tvé růže.

Já Tě chápu,řekl pták
za to nikdo nemůže.
S láskou je to totiž tak,
že je jako květ růže.

Dlouho trvá,to věř mě
než-li Ti ze semínka
zasetého do země
vzejde malá rostlinka.

Po té malé rostlince
nemůžeš chtít hned,
by Ti v jedné chvilince
darovala krásný květ.

Potrvá to i pár let
než do květu dospěje.
Pak okouzlí celý svět
a štěstí se usměje.

Poděkoval jsem za slova
která byla moudrá tak.
Stojí za to začít znova.
Inu byl to moudrý pták.
Autor Marvel13, 05.04.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipné, s nadhledem, občas sice trochu šroubované, ale pták to vem.

05.04.2006 23:17:00 | Miskitka

Ptačí rada hodí se
když přátelství nestačí
ale nebo,dívka někdy
takhle zájem naznačí :-) 1oo%

05.04.2006 20:58:00 | Ayla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí