Dar

Dar

Anotace: ..bez anotace...

.mráz spaluje Tvou bílou kůži..
.bráníš se..
.marně..
.zmrzneš má milá..
.zmrzneš..
.Tvé tělo položím na ledovou kru..
.a pošlu oceánem...tomu..
.kdo Tvé srdce...zahřeje..
Autor Fallen, 12.12.2004
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí