Milenci

Milenci

Anotace: ..bez anotace..

Mladá, bledá v noční zimě
čeká smutná, touží po mně.
Pod lucernou zasněženou
poklepává patou bosou.
V kožíšku s beránkem
uprostřed noci.
Netuší má milá,
že přijdu nad ránem..
Pomalu mrznou
štíhlé paže děvy.
Tělem prokřehlým
ženou se mdloby.
Mladá a nevinná
čeká na milého
netušíc, že poznala
nekrofila zavilého.
Počkám si, počkám krásko.
Tvé Tělo umrzlé.
Vezmu si zakrátko.
Schoulí se dívka u lampy vysoké.
Usíná.
Sníh pokryje vlásky střapaté.
Svítá.
Nedaleko kroky
V závěji křupají

Popadnu mrtvolu.
Nohy jí plandají..
Nikdy už nezazní
její smích zvonivý.
Zvrhlému milenci
dívka teď poslouží.
Autor Fallen, 12.12.2004
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí