..tisíc a jedna noc jinak..V.část

..tisíc a jedna noc jinak..V.část

Anotace: ..a byla to noc nocí..to vám povídám..vždyť ještě dneska téměř..husinu z toho mám :o))

Letěli ruku v ruce do noci v touze si užívat
Smáli se šťastně blbinám a bylo na nich znát
že našli to co hledali s pomocí vůle Boží..

Anděl byl vskutku popravdě letecký akrobat
a vichřice se bavila..(za což byl velmi rád)
Zdařilo se jim hned tu noc..úžasné chvíle prožít..

..a když se spolu loučili..(prý že by měli spát)
cítili v nitrech bolest rýh..i neskutečný hlad
cítili směsku pocitů s poznáním..po čem touží..

Cesty jejich se zkřížily a způsobily zvrat
Sny hlučně nocí křičely po chuti na návrat
do blízkosti svých náručí..v nichž mohly city ožít..
Autor šuměnka, 13.04.2006
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je prostě - paráda, ta moje bujná představa. :o)

13.04.2006 13:04:00 | Roko

To opravdu je nádherná lavina emocí
s velkým L....
Co nedá se už zastavit,
či nějak ovlivnit jí směr.

13.04.2006 13:01:00 | Mourek

Jo, jo, nádherná ta 299...opatruj se nám!

13.04.2006 08:34:00 | Hančí

Nádherná emocí lavina...
snad Láska s velkým L tak začíná... :o))

13.04.2006 08:24:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí