Mé milé

Mé milé

Anotace: ..fikce...

Je čas.
Tak pojď blíž.
Nevšímej si chladu.

Načatý cit
ve kterém dlíš.
Oddělí tvou hlavu.

Ránou z lásky
srdcem vniknu.
Sevřu kosti.

Milovat se
s vlahým tělem,
i když citu prosti.

Cesta hlínou
v rakvi zebe
nechci jinou
nežli Tebe.
Autor Fallen, 13.12.2004
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí