Tak proč?

Tak proč?

Anotace: ptám se ... tak proč?

Měla jsme Tě ráda i Ty jsi měl mě rád,
tak proč jsi chtěl jen s city si hrát?
Po tváře jsi mě hladil, jemně na rty líbal,
tak proč jsi se vlastně za jinou dívkou díval?
Nedávno jsi mi řekl: ,,Já Tě mám pořád rád?´´
Ptám se sama sebe:,,To mi musíš stále lhát?´´
Tak proč jsi mě chtěl chránit, životem mě vést,
když jediný Tvůj cíl, byl hlavu mi plést?
Proč mě v soukromí bráníš, sliby dáváš?
Když potom před světem nade mnou rukou máváš?
Zklamání, zrada, bolest se v mých slzách mísí,
tak proč jsi mi je utíral, tak jako kdysi???
Autor Jajja, 20.04.2006
Přečteno 403x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Na to ti odpovím jednoduše. Každý z nás hledá jiné
cesty (ženy) a naopak, ale je zákon schválnosti, kdy se
o záletech svého milého dozví zrovna ta jeho pravá
anebo naopak. Ať už uděláme cokoli, vždycky někoho
zarmoutíme a jiného potěšíme. Tak to je.

22.10.2006 18:28:00 | jehlaspichlas

:( smutné, ale ze života...

20.04.2006 22:03:00 | haWranka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí