... osud

... osud

Anotace: Láska je zákeřná

Tak jako jako osud se prolíná večerem,
já ztrácím se ve scénáři neměnném.
Život těžkou zkoušku mi připravil,
Tebe do cesty mi postavil.
Nevím zda jsem obstála,
láska ze srdce už nesálá???
To není pravda a ty to víš,
přesto však o jiné dívce sníš.
Tak jako osud se prolíná ...životem...
Autor Jajja, 20.04.2006
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí