DĚKUJU

DĚKUJU

Anotace: Jestli čtete moje básničky tam víte, že byli pro jednoho kluka....no a pak to mezi náma skončilo a já byla smutná a ani mu za to všechno nepoděkovala tak bych to chtěla napravit i když se to nikdy nedozví....

DĚKUJU

Na okenní parapet,
dopadají kapky deště,
spolu z hudbou,
kterou poslouchám,
vytváří jiný svět.
Takový,
do kterého mnoho lidí utíká,
a přemýšlí...

Tuhle chvíli chtěla bych zachovat.
Navždy si ji pamatovat.
S písní Because of you,
a kapkami deště,
pamatovat si to ještě,
třeba za sto let.
Vzpomenout a zasmát se,
mému rozjímání nad životem,
přátelstvím, smrtí, ale hlavně láskou.

Za oknem protrhl tmu blesk,
a po úderu hromu,
zazní už jen poslední tóny písně.
Déšť také utichl.
Rozhostí se ticho.
Ale jen na nepatrnou chvíli.

Píseň zazní znovu.
Poslouchám ji tisíckrát dokola,
jen abych si uvědomila,
jak jsem byla nevděčná.

Vždyť jen s tebou,
jsem krásné chvíle prožila,
a ani za ně nepoděkovala...
Teď už vím že byla to chyba,
být smutná po ukončení všeho mezi námi.
Neměla jsem proč být smutná,
měla jsem ti děkovat,
za vše co jsi mi dal,
a být vděčná že jsi mě miloval...
Autor -Wendy-, 23.04.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí