Zabij mě

Zabij mě

Anotace: ...

Tak vezmi nůž a zas mě bodni,
udělej to tak jak včera a jak i loni.
Doufám že už podaří se ti mě zabít,
pro jistotu mi zkus ještě jedu nalít.
Já chci totiž navždy oči své zavřít,
a už nikdy nechci, co prožila sem, prožít.
Nechci už nikdy pohlédnout do tvé tváře,
do tváře, toho hrozného lháře.
Lhal si mi že láska tvá je věčná,
ale ta slova byla jak zbraň sečná.
Vždy si mě ale jen zranil a nechal žít,
tak dovol mi teď jedno přání mít.
Já věřím že bude to v silách tvých.
Konečně mě zabij navždy
a dopusť se tak té krásné vraždy.
Autor cestovatelka, 23.04.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ahoj...četla jsem si tvoj básničku...a taky něco o tobě..protože se mi tvý dílo moc líbilo..jen tak dál,a já ti držim pěsti..

25.04.2006 08:01:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí