Mýty o lásce.

Mýty o lásce.

Anotace: dychtím po tvých chybách - to abych je mohl odpouštět a ty toleruješ moje vpády z reality do neznáma

ztrácím se v obyčejném světě
pod tíhou šťastných všedních dnů
jak záře co rozpadá se na kometě
jak chtíč z tvých nejtajnějších snů

přát si aby ses jen na mě smála
to nemusíš – já to tak prostě mám
dívej - tu ruku co jsi mi dala
já držím a jinou nehledám

beru tě s sebou nahoru i dolu
a cítím že jsem to snad takhle chtěl
tak věř mi víc než kde komu
jsem z cizích pomluv unaven

dýchej a nemluv tolik – poslouchej
zvony zvoní na poplach jak hořím
do vlasů co voní jak rozkvetlá louka
polibek ti dám a mýty své tím bořím...
Autor Adam Piston, 23.04.2006
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička..líbí se mi moc dávám 100%.

28.04.2006 16:43:00 | Dajana

Hm, tleskám. Tak něžnou báseň jsem už dlouho nečetla, samotný název je skvělý. Jen tak dál.

24.04.2006 07:55:00 | semiramis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí