Sami

Sami

Anotace: ...

Miluj mě,
pod závojem hvězd,
naprosto zapomenuti,
oděni do sukna ze sametu černé tmy.

Miluj mě,
nech po rtech stékat slzy nebe,
chladné, hlasitě dopadající
a ztrácející se v jezerní hladině.

Miluj mě,
v paprscích večera,
mořské vlnky šimrají na patě,
oblaka nasáklá krví slunce,
zkomírajícího na západě.

I já tě budu milovat,
šeptat ti sladká slova,
vítr nás ovine svýma pažema,
a pak...
odletíme z kouzelného ostrova.
Autor Elen Sofia, 27.04.2006
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: bloodysunset, bloumej očima
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak nějak..hezky

18.01.2009 12:26:00 | bloumej očima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí