Konec

Konec

Anotace: ...

Černá je barva mojí duše
závojem smutku přikrytá
smrt lásky , uvadnutá růže
čas, který pro mne netiká..

Umírám, sbohem…
měsíční krajina jsem pustá
zármutek je mým bohem
z loučení vyprahla má ústa

Za mám tě ráda, tlustá čára
v tvých očích sídlí strach
a sen už mizí, jako pára
jak trpce chutná lásky krach…

Chuť žít se ztrácí, někam pryč…..
však nové dny se rodí
od našich dveří, už nemám klíč
pláču…tak to chodí….
Autor Bean, 17.12.2004
Přečteno 1052x
Tipy 2
Poslední tipující: už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

°°°

16.01.2008 19:40:00 | MalaIzis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí