...z lásky....

...z lásky....

Anotace: ....

Si slnkom,ktoré rozžiari ráno svet,
si mužom akého nikde niet.
Si chladnou rannou rosou,
po ktorej kráčam nohou bosou.
Si dažďom čo zavlažuje prírodu,
si človek čo mi dáva pohodu.
Si ľahký letný vánok,
si ten čo prináša mi krásny spánok.
Si mesiac čo v noci po nebi pláva,
si ten čo rád sa so mnou hráva.
Autor smoulinka, 03.05.2006
Přečteno 845x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je pro tvoji slovenksou lasku????:)

11.05.2006 23:37:00 | Luciasek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí