Hon na lásku

Hon na lásku

Anotace: ...

První, druhej, třetí
jejku to je nadělení
chlapů jako smetí
žádnej pro mne dobrej není

Chci toho krásného!
ne to je vůl!
zkusím toho chytrého
v dlaních zbyla zase sůl…

Jé ten je úžasnej
ten mne jistě zachrání
vždyť já jsem ta nej
opravdu, nežvaním…

Já jsem krásná, chytrá, milá
ale nemám štěstíčko
vždycky kápnu na debila
umírá mi srdíčko…

Kde se asi stala chyba
odku smrdí tahle ryba?
možná, tedy asi.. snad
na zemi už není žádnej
dokonalej chlap.. :(
Autor Bean, 18.12.2004
Přečteno 3438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

vážně jsi mě pobavil... :o)

načpak dokonalý chlap?
k čemu by mi byl?
stačí, aby mě měl rád
a aby (se/mě) nenudil

přeji ti krásný den
L.

11.05.2006 13:07:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí