Pro Španělku...

Pro Španělku...

Anotace: Dtto...

Z prastarých španělských map
čtu v mořích tvojí duše.
Bílá místa jsou tam,
kde bylo málo snů.
Bílá místa jsou tam,
kde měl mistr
málo tuše
a s dalším Miléniem
zmizí v mlze všedních dnů.

Z prastarých španělských map
čtu tvůj rodokmen.
Už možná tuším, proč se v tobě
vůbec nevyznám...
Je plný slavných rodů
ten starý pergamen,
a já tajně doufám,
že tě v sobě
kousek
mám.
Autor Skywalker, 21.12.2004
Přečteno 732x
Tipy 9
Poslední tipující: khantengri, šuměnka, Dota Slunská, Lucie Teru, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný...

07.04.2008 06:55:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí