Dneska se mi má lásko

Dneska se mi má lásko

Anotace: Po dlouhé době dnes,srdce mi smutkem zaplakalo a přálo siTě zas,spatřit jen chvíli malou.Však nepřišel jsi vůbec a asi je to tak lepší,snad zapomenu snáz,na chvíle sTebou hezký.Srdce to časem pochopí a křivdy schová a s jarem přijde snad láska nová.

Dneska se mi lásko zastesklo,
již pár dnů jsem Tě neviděla,
a v duší mojí cosi se zaleklo,
že bych tak napořád zůstat měla.

Dneska se mi má lásko zastesklo,
po Tvých pohledech hřejivých,
a v duši mojí cosi se zaleklo,
po chodbách ticho, nikde žádný smích.

Dneska se mi má lásko zastesklo,
po Tvé přítomnosti a dotyku,
a v duši mojí cosi se zaleklo,
jestli to nebylo jen ze zvyku.

Dneska se mi má lásko zastesklo,
už dávno nejsi můj a já nejsem Tvoje,
a v duši mojí cosi se zaleklo
a srdce vede si své malé boje.

Dneska se mi má lásko zastesklo,
ač vím, že to tak musí být,
a v duši mojí cosi se zaleklo,
že musím sama bez Tebe dál žít.

Dneska se mi má lásko zastesklo,
já vím, že se to nahlas neříká,
a v duši mojí cosi se zaleklo,
jak ten čas bez Tebe pomalu utíká.
Autor grázlík, 17.05.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí