prosba od osamělé....

prosba od osamělé....

Anotace: co se už bojí být sama

1000 let zavřená ve veži,
obklopená zdmi
co jí nevěří

Kolem důvěrně chladné kameny
bez dotyku tepla
jí dávaly znamení

O tom, že jednou přijde
skrz neproniknutelný stěny
a odvede jí pryč od všeho
a všechno zlý změní.

Ona v to prahne, věří a doufá,
tak jen jí nenechej čekat,
chlad v srdci jí stoupá

Nenech jí samotnou
v té studené kopce
nenech ji uvěřit,
že našla sobce.

Odnes jí do zahrady
ohřátou sluncem a tebou,
zahřej její ruce,
co věčně jí zebou.
Autor Květa, 18.05.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju, ať brzy dorazí
až mráz Tě z toho zamrazí,
ten, kterému dáš srdce svoje,
aby nebylo samo Tvoje.

19.05.2006 08:15:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí