JAK CHUTNÁ LÁSKA

JAK CHUTNÁ LÁSKA

Anotace: Takovou činanou sms jsem dostala! Srdíčko mi poskočilo!

Jak chutná láska?

Jak milé, teplou dlaní pohlazení maminky.
Jak chvíle okamžiku,
když snoubenci navléknou si prstýnky.

Jak svěží vánek májový,
jak sladká múza,
jenž milencům svůj příběh dopoví.

Kam míří?
Kam spěchá?

Ať zůstane tu s námi napořád!!!
Ať slyší, že mám tě čím dál víc rád.

I takový jsem jááá :-)).
Pááá
Autor Dalimila, 19.05.2006
Přečteno 784x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu roztomilé...
:o)

19.05.2006 18:53:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Hezké, leč poněkud naivní...

19.05.2006 15:23:00 | Arakkis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí