Vítr

Vítr

Anotace: o větru a lásce

Stydím se stydím za své přání,
chtěl bych být větrem milování.
Proudit po celém Tvém těle,
snad přijala by si mě vřele.

Chvíli být od moře a pak zas z lesů,
pohánět kupředu už lásku Ti nesu.
Prosycen vůní, dýchat Ti do vlasů,
hladit Tě na šíji s řetízkem z topasů.

Rozčeřit hladinu a přinést vláhu,
pohladit, polaskat, vyvíjet snahu.
Lehce Tě rozhrnout, pak zase uhladit,
malinko ošlehat a rozkoš polapit.

Chvíli být mistrálem, chvíli pak vánkem,
po krásném šumění, překrásným spánkem,
Vystlat tě obláčky, kde vlály by vlasy,
přitisknout k tělu, tvé křivky krásy.
Autor Ďábel sám, 27.05.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc krásná, takovýhle vyznávacáí mi často přijdou jako kýč, ale tehle ne, takhle je takoá opravdová, moc hezká :-)

27.05.2006 10:23:00 | Melfëa

Zda se mi, ze ti ten posledni radek nejak vypadl z rytmu.. Ale jinak je to opravdu nadherne dilo, takove..ja nevim..ale strasne se mi libi.
*100*

27.05.2006 07:41:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí