Manon..

Manon..

Anotace: Psané na učilišti..cca 3 roky..

Mé oči spatřily co ještě nikdy,
nezapomenou na ten obraz
Ten obraz v nich zůstane navždy,
je nezaměnitelný
je nepopsatelný
Kdo neviděl nepochopí,
nezažije ten nádherný pocit,
tak krásný a vzácný cit
Kdo nepoznal Tebe,
nemůže milovat
Autor reklamaNAsny, 29.05.2006
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí