Už se ti nebudu bránit

Už se ti nebudu bránit

Anotace: protože nechci!

Jsem pěšákem v totální bezmoci,
mám smrtelnou chorobu
a nelze mi pomoci.

Konečně si přiznal.
ža ti chybím a trpíš,
ale já se naučila žít s vědomím,
že s jinou jseš a s jinou spíš.

Co čekáš ode mě,
chybíš mi jak voda a vzduch,
jak člověku srdce,
oči a sluch

Jsem jak hloupá husa,
bez vyznání,
už nebudu tou holkou,
co je ti vždycky k mání.

Tak se pořádně čiň
a nedělěj zbytečný chyby
a já do toho půjdu,
ať se ostaní diví.

Nedokážu být bez tebe,
a fakt jsem se snažila,
ale zčernalo mý vlastní nebe.

Já nebudu sama proti sobě,
i když to po mě všichni chtějí,
nebudu odmítat tatarák,
jen proto,
že ho všichni kolem mě nejí.
Autor Květa, 29.05.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji Ti mnoho štěstí - krásná - za100

29.05.2006 21:12:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí