SNĚNÍ

SNĚNÍ

Anotace: Od mého Sluníčka sluníčkovatého :-))!

Rád poslouchám tlukot tvého srdíčka….
hlavou mi letí vzpomínky.
Rád tisknu se k tobě ….
hledám v očích plamínky.

Miluji tvá ústa……
miluji tvé teplo na bříšku.
Hladím tě po těle……
buď stále mi na blízku.

Jak kapka rosy na lístku okvětním…..
tak křehká jsi a svěží.
Přeji si být stínem tvým…..
což půjde asi stěží.

Kde jsi mé kouzlo?
Kde je tvá ruka?
Přijď potěšit svého kluka.
Chci u tebe být…..
Autor Dalimila, 30.05.2006
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou mi trošku vzdálenější ty zdrobněliny, ale jinak by se mi to líbilo víc.

30.05.2006 10:46:00 | Luca_69

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí