Cizí pláč...

Cizí pláč...

Anotace: Poezie o lásce a zase tom zklamání

Cizí pláč je na dosah,
v ruce mé se chvěje prach,
popel z těla,
v jehož tvoje duše uhořela.

Cizí smích doprovází v ulicích,
kroky tmou,
které chcou jít za tebou.

Cizí stín hladit smím,
co kdo ztratil,
tomu nevrátím.

Cuzí touhy tak dobře znám,
k tvým výškám nesahám,
zapomeň zklamání,
co šípy bolesti do srdce nahání.
Autor Irsten, 31.05.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí