Fialová skála

Fialová skála

Anotace: ..sám nevím..

Paže starého stromu
Po věky tě nesly.
Pak velká voda k tomu
prsty štíhlé křehly.

Zavři oči miláčku.
Poplujem na obláčku.
Kam smíme jen my dva
zahřeji tvá chodidla.

Usnula jsem v náručí.
Voda kolem teče.
Nad řekou znamení
dva zkřížené meče.
Autor Fallen, 27.12.2004
Přečteno 834x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí