Jsi...

Jsi...

Anotace: Mno....Prostě jsi

Jsi má princezna,
kterou chci osvobodit
klíčem zlatým.

Jsi ukrytá za sedmi zámky,
připoutaná zlatou nití,
k mříži stříbrné.

Jsi z toho celá smutná,
čekáš na prince srdce
tvého,
on však nepřichází.

Je upoután ve věži vzdálené,
avšak stále na tebe myslí.
Chtěl by býti u tebe,
avšak chudák nemůže.

Zlá čarodějka,
se jménem neznámým,
ho do věže zaklela,
do temného času ho uvrhla.

Jen naděje však u něj zbývá,
naděje,
že tě zase uvidí,
že tě opět políbí.
Autor Hawkey, 27.12.2004
Přečteno 1686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí