Korálky z dívčích slz

Korálky z dívčích slz

Anotace: :)

Korálky z dívčích slz
na krku měla,
nad hlavou malý vůz,
zimou se chvěla.

Korálky z dívčích slz,
vzdor dětským hrátkám,
s pohledem vzácných můz
šla vstříc dalším hádkám.

Korálky z dívčích slz
bolesti nosí.
Vzpomínky dávných pus
za návrat prosí

Korálky z dívčích slz,
zdobí jen krátce,
prosáknou krví skrz
usvědčí zrádce.

Korálky přetrhla,
země se zachvěla,
minulost zavrhla,
dál truchlit nechtěla.
Autor gaginas, 08.07.2004
Přečteno 1030x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí