Amore

Amore

Anotace: :)

Ach, Amore běda! Kam šípem míříš,
tam vášeň rozpoutáš, pak si zmizíš!
Pak v poli ranění se zhlíží
a víc jim nikdo neublíží.
Pak krátké steny šlehají jak bič
a vzlyky derou jejich srdce pryč.
Nic nepomůže. Křič si, KŘIČ!!!
Autor gaginas, 08.07.2004
Přečteno 1102x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí