LETNÍ ŽÁR

LETNÍ ŽÁR

Anotace: anotace netřeba :-))

Když do kraje vstupuje letní žár
a na loukách mateřídouškou seno voní,
dvě ruce tisknoucí se k sobě tvoří pár,
nad ústy milé, svou hlavu skloním.

Omamná vůně kvetoucích akátů
naši lásku živí.
My dva žijeme v moři zázraků
s první láskou - ryzí.

Cestičkou štěstí, krok za krokem
hledáme chvíle slastné,
vždyť mít rád není jen pojem,
ale v každém věku krásné.

A ústa opět ševelí Indiánskou píseň lásky,
má ruka trhá pro tebe bílé sedmikrásky,
pak za ouška, kde tvoří se stíny,
něžně ukládám drobné kopretiny.

Láskou zmámená....
TY víš, co to znamená :-)!
Autor Dalimila, 09.06.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O lásce není básniček nikdy dost! :-) A je fakt, že si ji musíme užívat a vážit do poslední chvíle, protože i to co nám po ní jednou zůstane (vzpomínky, pocity...) bude krásné...

18.06.2006 09:36:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí