Slzy srdce

Slzy srdce

Anotace: ...

dívám se skrz slzy jezera,
a přeju si, abych srdce neměla.

chci být temnou duhou,
nechci být pekla sluhou.

nad mraky se tak rozplynout,
prožít lásku nevinnou.

k nohám ti sklonit měsíční svit,
zažít mrtvého stromu klid.

umřít jenom pro tebe,
a nemyslet jen na sebe.

Kéž rosa nože zahalí,
a poslední květ odhalí...
Autor Lukika, 29.12.2004
Přečteno 1082x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí