Klíč máš ty

Klíč máš ty

Anotace: ...stále bych chtěla vnímat přítomnost lásky...

Srdíčko udeří
osmdesátkrát
pak jednou
se úzkostí stáhne
a váhá zda stále
máš mne rád
obavou nehybní
po lásce prahne

nenech mne
tonout v pochybách
nestříhej
mé city
jsem sice hádanka
hlavolam
však jediným řešením
jsi ty.
Autor Heda, 30.12.2004
Přečteno 722x
Tipy 2
Poslední tipující: J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí