co je láska?

co je láska?

Anotace: Láska není jen pocit...

láska je krásná,
a zároveň záludná.
láska je romantická,
láska je i zabijácká.

láska je štěstí velké,
láska je jezero hluboké.
když podívám se do tvých očí,
celý svět se semnou točí.

tvůj polibek mě hřěje,
je tak plný naděje.
tohle je pravá láska,
a nemusím být kráska.

abych tohle poznala,
a abych se k lásce doznala!
Autor nikkyS, 13.06.2006
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné, líbí se mi to :-)

13.06.2006 12:01:00 | da.ki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí