čekaní na návrat

čekaní na návrat

Anotace: snad se jednou vrátíš...

toliko krásných dnů a nocí,
v jednom krátkém měsíci.
prožily jsme krásné věci,
stále mě máš ve své moci.

i přesto,žes mě opustil,
a mé srdce těžce ranil.
mám na tebe dále čekat,
nebo jsem to měla vzdát?

stale věřím že rád mě máš,
snad jednou mi své srdce dáš.
snad jednou budeš můj jen,
a snad už nebudeš jen krásný sen.

Martine jsi má nekonečná touha,
a mé srdce před bohem se rouhá.
Autor nikkyS, 14.06.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí