Klečela u hrobu

Klečela u hrobu

Anotace: :)

Klečela u hrobu
Slzy jí stékaly
V mramoru epitaf
Ty kapky nechaly

Klečela u hrobu
Duše se vzpozela
Do stínu temnoty
Své srdce házela

Klečela u hrobu
Bolestně vzdychla
Slovíčka útěchy
Pro sebe říkala

Klečela u hrobu
Vzpomínkám propadla
V rukou jí bolestí
Růžička uvadla

Klečela u hrobu
Z tepen tryskal pramen
Celou ji propletla
Moc slova AMEN
Autor gaginas, 09.07.2004
Přečteno 875x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí