Ty!

Ty!

Anotace: Jsi mým jarním květem v lednu...

Jsi mým jarním květem v lednu...
...já však závistí blednu...
Jsi mým sluncem v noci tmavé...
...já však hledám to slovo pravé...
Jsi mým svěžím vánkem v poušti...
...mě však teď víra opouští...
Jsi mou kapkou rosy i kosou, co mě zkosí.
Jsi mou hvězdou jasnou...
...snad vedeš mě cestou správnou.
Autor Ceena, 17.06.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí