Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: Vášeň a láska

Oči přivřené měla jsi rozkoší,
když líbal jsme tvé tělo.
Chvěla jsi se touhou,
když sestoupil jsem do tvých tajných míst.
Ten večer zakázané ovoce ochutnat se smělo,
byla jsi krásná jako padající list.
Tvůj klín byl jako zahrada plná vzácných květů,
tvá ňadra svítila jako dvě slunce nad krajinou,
do ouška zašeptal jsem tobě tichounce něžnou větu a
jako páry splynuli jsme v sobě nad ranní hladinou.
Ta mocná vášeň prostoupila do nás dvou,
létali jsme spolu jako andělé,
tvá ruka pevně tiskla ruku mou,
darovali jsme si naše chtíče vysněné.
Autor pK, 18.06.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to celý takový romantický a tak mě tam to slovo „chtíče“ na konci úplně nepasuje …

16.07.2006 08:21:00 | janewe

třeba připlyne i to druhé "n" u ranní. bylo to hezky sen
plný opojné páry..

18.06.2006 23:28:00 | ni.va

pšššt... nedchte to plynout
bezeslov...!

18.06.2006 18:21:00 | Tomáš Ektus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí