přeji ti hezký víkend

přeji ti hezký víkend

Anotace: přes víkend se sem nedostanu, tak přeji ti jeho hezké prožití

I když nyní vzdálená jsi,
já tobě popřáti chci,
hezký víkend prožít v klidu,
v relaxaci čerpej sílu.

Při procházce třeba lesem,
tam obejmi si svůj strom přece,
tělíčkem se přitiskni,
na něco hezkého vzpomeň si.

Vnímej také slunce-nebe,
ať ten paprsek tě hladí-hřeje,
práci žádnou neplánuj,
jen se v klidu opaluj.
Autor bobi bobie, 23.06.2006
Přečteno 971x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já tobě přeji víkend malovaný
přesně dle nejtajnějších přání...
ať jedno po druhém se plní
a nic tomu nebrání... ;o))

04.07.2006 18:54:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí