TEN, TA, TO, TY ......

TEN, TA, TO, TY ......

Anotace: Chvilka se Sluníčkem :-)!

Ten pohled v očích tvých
do mých je vryt!
Ta slova …i nevyřčená,
jsou tóny a hudba vyladěná.
To krásné, něžné chování,
aromatem lásky zavání.
Ty rysy obličeje,
tak známé až srdce se chvěje.

Tak nějak vyjádřit se dá
chvilka s tebou strávená.
Autor Dalimila, 23.06.2006
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

miloucke..na me az moc,ale jinak hezke..

23.06.2006 12:40:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí