Víla svůní trpkou

Víla svůní trpkou

Anotace: chjo když váš vyvolený má jinou vyvolenou :(...

Ta víla tančí tak směle
omamná vůně - její šat
poblouznila tvá ústa tak skvěle
doufej, že nechce si hrát

Chytni se pevně, obejmi zrovna tak
ona ale jak dým rozplyne se
připoutat ji, řekni mi jak?
vždy když srdce zahoří ukryje se

Však takový oblak ty toužíš mít
a zbožňuješ tu vůni kouře
co halí božský svět kolem ní
tak utečte spolu za zvuků bouře

A já, ta pevná stálá bytost
sedím na kraji lesa, tak sama
a závidím víle její život
a přes slzy sleduji to trpké drama...
Autor Mag Dí, 24.06.2006
Přečteno 311x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí