Malíř

Malíř

Anotace: Opět jeden pohled na lásku...

Malíř

Hrst štětců, barvy, stojan,
a po dědovi paleta
Život celý
po léta

Malíř osamělý,
rád
něžné ženy
svíral v plachém náručí

téměř bolestně

Až poslední vzdech
usnul
s kouzlem rána

bezelstně ony pak
navždy odcházely

Múzy jeho

Obrázky malé na zdech
zbyly jen
co otisk dávna
Autor Jin, 26.06.2006
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bol osamelý
krásne maloval,
no nebol smelý.
V očiach mu vreli
jeho akvarely

26.06.2006 09:58:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí