Moje naděje...

Moje naděje...

Anotace: ...

Kdysi jsi mi býval všechno,naděje víra a sametové nebe jež se rozpustí pouhým pohledem smělé víly.Kráčela jsem po obláčcích,jež byly prokřehlé teplem a láskou.V našem zákonu stálo s věčnou láskou a milostí.Beznadějná kapka chvějící se rosy na nás ani za Kristův věk nemohla dopadnou.V objetí heřmánkových rostlin se mé myšlenky zatoulaly k tobě.Propluly každým kouskem praskajících jisker,v nichž se zobrazila víra jež pravila tvůj osud je napsán ve vodě v kapkách deště,i v slzách.Dívám se do ticha neznámých pověstí a hlavou mi bodají částečky neuschlé lásky.Odcházím,promiň lásko ale osud tak pravil,tak to má být.
Naše láska tiše stoupá,
z prázdných srdcí
jako pára,
a marně doufá,
že ještě neprohrála..
Autor Lukika, 04.01.2005
Přečteno 793x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Stále vynikající...

16.11.2005 18:41:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí