Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Pokolikáté už, doufám, že naposledy dnes, loudám se krajinou rozloučení a říkám si, zas naposled. Zapomenu zkrátka musím, jít dál ač do neznáma, přehoupnou se navždy přesto, že mívala jsem Tě ráda.

Dotkni se hvězd a řekni,
kterou mám dát se vést,
do daleka.

Já vím, bude to štřeka,
ale co naděláš,
jdem dál, však každý zvlášt.

Co po mě chceš, úsměvy, smích,
slzy či slůvka pokory,
nemám se za co omlouvat.

Teď nesnaž se to usmlouvat,
já byla stejná, spravedlivá
a nezradila Tvoji tvář.

Ty jinou v srdci máš
a nedokázal si to říct,
tak slyšíš běž už pryč.

Mé srdce už zas jak bič,
tluče pro lásku jinou,
tak nech mé dny zas volně plynout.
Autor grázlík, 28.06.2006
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí