Už nikdy

Už nikdy

Anotace: Loučím se s Tebou na tisíc způsobů, já měla jsem Tě ráda, však naše láska zmizela a nemám ani kamaráda. Možná že čas dá a změním svoje slova, zvovu si třeba pár slov povíme, život jde dál, Ty tam, já tady, co bude zítra nevíme.

Už nikdy neuvidíš v mých očí slzy,
ať po radosti či smutku.
Už nikdy neuvidíš v mých očí slzy,
a můžeš dělat cokoliv vskutku.

Už nikdy neuslyšíš z mých úst slova hezká,
ta co by jen Tobě patřila,
Už nikdy neuslyšíš z mých úst slova hezká,
byť bych se sebevíc snažila.

Už nikdy neucítíš dotyk mé dlaně,
ač se mi zdálo, že si s tou Tvou rozuměla,
Už nikdy neucítíš dotyk mé dlaně
a že jsem to ještě před nedávnem chtěla.

Už nikdy nedočkáš se mého úsměvu,
co na duši Tě hřál,
už nikdy nedočkáš se mého úsměvu,
i kdybys sebelíp mi lhal.

Už nikdy nepodám Ti pomocnou ruku,
zradil si mě tím nejhorším způsobem,
už nikdy nepodám Ti pomocnou ruku
a nikam spolu nepůjdem.

Já dala jsem Ti všechno,
Tys však jak kupa kamene,
nechal si stát v pozadí,
mé srdce láskou zmámené.

Už nikdy..
Autor grázlík, 28.06.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí