Nostalgie

Nostalgie

Anotace: v tomhle už se nehodlám šťourat

Utopen ve své samotě, ve svém trmácení
Zuby cení na mě děvka povadlá
Mdlá vůně plná vzpomínek
Kamínek na kousku kůže
A růže vadnoucí tu zbyla po Tobě
Obě strany mince cinkly do ticha
Už utichá tlukot srdce zběsilý
Nekonečné úsilí Tebedobývání
Dotýkání, jemné polibky a horký dech
V prázdných zdech už nejsou

A nebudou..

Měl jsem v loži anděla
Ten však padl
A spolu s ním jsi také zemřela..
Autor Jen tvůj anděl, 05.01.2005
Přečteno 630x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Měl jsem v loži anděla
Ten však padl
A spolu s ním jsi také zemřela..

dokonalý...fakt že jo

30.09.2007 22:11:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

hezký hezký hezký...:)

15.05.2007 14:58:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí