Libuše

Libuše

Anotace: Na přání jedné zdejší dívčiny, dvě minibásničky na jméno Libuše :-)

POLITICKÁ
Ctěná kněžna Libuše,
píchla kuší du Bushe.
Co Bush ani netuší:
kuš mu v uších nesluší.
Sám k tomu nic nepoví,
praštil sebou do křoví.

MILOSTNÁ
Kvidovi se zalíbila Líba,
protože se tuze ráda líbá.
Líbo, je-li to to libo,
zlíbám tě svou láskou. Kvido.
Autor Láďa Rejpal, 06.01.2005
Přečteno 1227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí