Nejkrásnější rána

Nejkrásnější rána

Anotace: Pocit když se probouzím.

Když se ráno probouzím
Do nebe hledím.
Jen tak se na bok otočím
a Tebe vidím.
Jak krásný pohled na Tebe je, když tak sladce spíš.
Ráda se na Tebe dívám když tak sladce vrníš,
když pohladím tě po vlasech a na líčko tě políbím.
Jak šťastná jsem když tebe mám....
Každý den mi do života větší sílu dáš,
sílu co jsem kdysi ztratila.
Dáváš mi pocit co jsem dlouho necítila.

Odešla mi velká láska a Ty jsi mi jí vrátil.
Vrátil jsi mi opět věřit v lásku a opět milovat.

Když tvé oči otevřou se ... krásný úsměv mi hned dáš..
Proto celý den hned je lepší..
když řekneš slova mám tě rád.

Co více napsat dál... jen to že jsem šťastná že tvou rodinu a Tebe mám.

Začala jsem zase žít,začala jsem zase psát.. Konečně mám inspiraci zase vzít si pero do ruky a nechat se unášet tóny slov na kus papíru a dělit se o to s lidmi co ráda mám..
Andy
Autor xHakovaA, 07.01.2005
Přečteno 1144x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí